BlogMomentele MarieiTravel

Jurnal personal | Stari de spirit, emotii si locuri frumoase! #week1

[:ro]După cum stiti atat de pe pagina Eu sunt femeie cat si de pe profilul meu  personal, voi petrece 6 luni in Romania. Probabil am sa povestesc totul intr-un video mai lung, insa momentan incerc sa ma obisnuiesc si sa aranjez totul ca sa fie bine.

Am ajuns in Bucuresti pe la sfarsitul lunii Septembrie si am petrecut prima saptamana incercand sa cunosc orasul, mancand ca o calica, dormind putine ore si visitand capitala cat mai mult posibil. Am inceput sa cunosc mai bine strazile si m-am obisnuit cu metroul. Calatoresc cu metroul de circa 2 saptamani si sunt foarte incantata! INCA nu m-am pierdut!

Dincolo de toate, pentru mine este emotionant sa fiu in tara dupa atatia ani si incerc sa descopar oamenii din jurul meu, stilul de viata si locurile ascunse prin Bucuresti. Primele zile am facut cam acelasi drum catre centru.

Va intrebati de ce Romania? Pentru ca am avut sansa de a participa la acest proiect care ma ajuta sa-mi imbunatatesc pregatirea in ceea ce priveste domeniul studiilor mele – Stiinte Politice/Relatii Internationale, pentru ca vreau sa-mi cunosc mai bine tara si pentru ca asa sunt mai aproape de voi. Pot spune ca aceasta ocazie a picat la fix, intr-un moment in care ma simt oarecum pierduta mai ales pentru ca acum sunt la master asadar experienta mea universitara se apropie de final si incep crizele existentiale pe care multe dintre voi le cunosc sau le-au trait. In principiu am ales Romania pentru ca din punctul de vedere al pregatirii mele, al CV-ului meu, chiar vreau sa-mi imbunatatesc vocabularul si sa aprofundez cunostinta mea in materie de Relatii internationale.

Apoi mai este faptul ca sunt in blogosfera de ceva ani si am ajuns la un punct in care fie merg inainte cu un proiect nou, cu vloguri, cu un continut mai nou si fresh, fie ma opresc.

       Aici eram pe langa Calea Victoriei, un loc care m-a fascinat si mi-a placut foarte mult!

Explozie de culori.

Casa Capsa

Reflexion.

Pe langa parcul Izvor.

  Centrul Vechi.

Revin saptamana viitoare cu alte locuri frumoase.

PS: VA ASTEPT PE INSTAGRAM UNDE ZILNIC POSTEZ POZE SI STORIES!

[:]