Viata nu este doar despre succes si reusite: se mai intampla sa mai treci prin momente grele. 

Sunt greseli peste care putem trece reusind sa o luam de la capat zi dupa zi. La un moment dat vine un moment in care gresim pentru ca suntem oameni si se mai intampla sa dezamagim oamenii din jurul nostru. Daca ne pasa, sentimentul de vinovatie ne va fura somnul.

Din neatentie, din prea multa graba sau din cauza unor gesturi superficiale, ajungem sa gresim fata de omul iubit sau fata de cea mai buna prietena. Se poate intampla ca la un moment dat sa esuam, sa nu atingem acel obiectiv propus si este foarte greu sa acceptam infrangerea. Nici nu ar trebui sa o consideram infrangere, ci un nou inceput ce necesita o noua strategie. Am esuat si m-am gandit ca totul s-a terminat: m-am intrebat ce vor spune oamenii din jurul meu, daca am sa-i dezamagesc si cum ma vor considera ulterior.

Mi-am dat seama ca uitasem de mine, uitasem de asteptarile mele fata de mine si de dorintele mele. Uitasem sa-mi cer iertare si sa ma iert, nereusind sa accept ca sunt un om si ca sunt momente in care esti sus si momente in care s-ar putea sa gresesti teribil. Atunci trebuie sa dovedesti cine esti cu adevarat alegand sa nu renunti, ci sa iti faci un plan nou. Cu siguranta acel plan trebuie sa fie mai concret si imbunatatit, altfel nu va aduce nimic bun. 

Uneori, cel mai sanatos gest este sa accepti ca ai gresit si sa te ierti.

Sunt momente in care trebuie sa renunti la mandrie si sa-ti ceri scuze. Dupa ce vei interioriza faptul ca ai gresit si ca este ceva uman, atunci sa ceri scuze celor pe care i-ai ranit si apoi sa te ierti. Sa ceri scuze cu sinceritate si fara superficialitate, altfel nu vei trece peste.

Femeie, trebuie sa intelegi ca nimeni nu-i perfect si o perioada mai grea nu este un capat de lume. Vei petrece zile plangand, cautand noi solutii si facand noi proiecte, insa pana nu vei accepta ca ai gresit si ca se mai intampla dat fiind ca esti om, lucrurile nu se vor aseza asa cum trebuie. Iarta-te, nu te mai judeca si nu te mai critica atat de mult: atata timp cat alegi sa inveti dintr-o greseala transformand-o intr-o lectie de viata, totul se va rezolva. Invata sa-ti oferi timp, sa te ierti si sa accepti ca esti un om cu calitati si defecte, cu propriul temperament si un caracter complicat uneori. Si cel mai important: invata sa-ti ceri scuze cand gresesti. Pentru ca nimenui nu-i perfect si mandria nu aduce nimic bun. 

LINK POZA