Pentru ca unii barbati nu sunt suficient de rapizi in a intelege ca acele femei sunt greu de cucerit pentru ca nu pot fi date pe spate cu chestii superficiale, abureli care functioneaza in cazul altora.

Din acest motiv exista barbati care le ofera eticheta de inganfata, aroganta sau greu de multumit. Pentru ca ei nu reusesc sa le ofere acel putin, acele gesturi si momente de tandrete de care au nevoie.

Femeile puternice si independente, cele care au ajuns departe prin munca si sacrificii, stiu ca n-au nevoie de un barbat pentru a obtine ceva, pentru a cumpara o geaca sau o bijuterie.

Vor un om pe care se pot baza cand vin grijile si momentele grele, un barbat langa care pot petrece seri frumoase, urmarind un film sau povestind pur si simplu. Sunt femei care s-au ars de cateva ori si au inteles ca este mai bine sa nu te grabesti cand vine vorba despre relatii si sentimente.

Nu sunt arogante, pur si simplu nu se multumesc cu putin. Nu mai cred in cuvinte pentru ca au suferit din cauza unor promisiuni si se respecta suficient de mult pentru a intelege cand lucrurile merg intr-o directie nepotrivita. Accepta esecul pentru ca reprezinta o lectie de viata.

Au o singura regula: nu se vor schimba pentru nimeni. Aflati ca dupa o anumita varsta oamenii nu se mai schimba, fie va place ceea ce vedeti… fie plecati. Nimeni nu este obligat sa ramana, sa inteleaga motivele si deciziile. Pretentioasa nu inseamna mofturoasa sau aroganta.

SURSA POZA