— Viviana, exagerezi! Sentimentele nu se rezumă la asta, și te rog să nu-mi mai scoți ochii cu ce au primit colegele tale sau cât sunt ele de iubite. Suntem împreună de trei ani, nu sunt la început ca să trebuiască să te cuceresc și să te mai surprind! Dacă nu-ți convine, mergi și caută pe altcineva. Eu sunt așa, și până acum ai reușit cumva să mă suporți.

Bărbații cred că odată ce au cucerit o femeie și sunt într-o relație, aceasta nu trebuie să mai fie surprinsă, răsfățată și cucerită. Pur și simplu te consideră o certitudine, ajungi să fii o prezență firească, și ca să primești o floare, fie trebuie să existe o discuție, fie trebuie să aștepți vreo sărbătoare. Oare mai dăruiește cineva o floare fără un motiv?

— Simt că nu mai pot. Nu mai vreau. Te rog să pleci, am nevoie de liniște.

Îmi masez tâmplele și încerc să mă calmez. În ultima vreme m-am simțit foarte obosită și faptul că am fost promovată ca manager m-a făcut să mă implic la maximum, punând la bătaie tot ce am, concentrându-mă pe ceea ce fac pentru a uita ceea ce simt.

— Ești o proastă, te consumi degeaba. Sper că ești mulțumită, puteam petrece o seară frumoasă împreună stând de vorbă, așa îți povesteam ce am făcut astăzi la rmă și pregăteai ceva de mâncare. Eu plec, m-am săturat de crizele tale de copilă răsfățată! Degeaba te consideri tu femeie…

Am tresărit când am auzit ușa trântindu-se. Ne mai certasem, însă niciodată nu se terminase așa. Am încuiat ușa în urma lui.

Adevărul este că relația noastră intrase într-o perioadă de criză în urmă cu un an și jumătate, când am descoperit câteva discuții dintre Andrei și fosta lui iubită. Ulterior am aflat că fusesem înșelată de câteva ori și că pe la spatele meu circulau tot felul de vorbe, cum că iubitul meu s-ar da la toate femeile din jurul lui. De fapt, este un bărbat frumos, aș minți să spun că nu. Este înalt, are un corp perfect sculptat și îi place foarte mult să se îngrijească.

Când am aflat despre relația dintre el și fosta…”

 

CONTINUAREA O GASESTI IN CARTEA „TAINE SI POVESTI LA FEMININ”.

AFLA MAI MULTE AICI

ONLINE DOAR O ORA!