Cine sunt? O femeie care a învățat ce-nseamnă să riști, să mai greșești, să eșuezi și să o iei de la capăt!

Cine sunt? O femeie care a făcut un bărbat să plângă atunci când a plecat, orbită de dorința de a fi liberă. O femeie care a plâns după omul iubit. O femeie care a acceptat sfârșitul unei relații și a găsit puterea de a merge înainte.

Am înțeles că trebuie să merg înainte, orice s-ar întâmpla. Cu păreri de rău, am trecut peste. M-au adus aici atât deciziile bune cât și cele rele. Nu mă joc cu sentimentele pentru că știu ce înseamnă. Decât să spun minciuni, mai bine plec.

Eu sunt femeie. Nu sunt excepțională însă știu că sunt unică. Am înțeles că ceea ce eu numesc defect, mă deosebește de restul. Am înțeles că oricât de mult m-aș critica, trebuie să mă iubesc pentru că EU sunt cea care trăiește, de mine depinde viitorul meu și EU sunt puternică. De mine depinde ziua de mâine. 

Nu cunosc jumătățile de măsură. Eu vreau tot. Și iau tot atunci când plec. Trântesc, strig, plâng, trăiesc. De ce m-aș ascunde? De ce aș încerca să par o femeie firavă? Recunosc! Sunt o femeie puternică, nu vreau să depind de un bărbat și cel care împarte patul cu mine îmi ține piept! Da, deseori reproșez și am o memorie greu de învins: îmi amintesc când i-ai scris fostei, când m-ai făcut să plâng, când mi-ai dezamăgit așteptările. Îmi amintesc și gesturile frumoase însă prefer să le păstrez ascunse în sufletul meu, să le cunosc doar eu. Ca femeie, îmi doresc să mă privești ca și cum n-ar exista făptură mai frumoasă decât mine. Vanitatea nu are legătură. Este dorința de a fi iubită pentru ceea ce ești cu adevărat. Da, deseori insist și te scot din minți dar…tot ce îmi doresc este să mă dezbraci de haine, să dărâmi acest zid care îți amintește că eu nu mă joc, că nu mai am chef și timp de pierdut. 

Știai că a apărut romanul meu de debut? Îl găsești aici!

Poză by getabagheta