Ce mi-am propus pentru 2019? Sa fiu mai putin stresata, sa petrec mai putin timp online si mai mult offline.

Un an nou nu inseamna o viata noua, evident. Insa un nou inceput ne ajuta sa tragem o linie pentru a intelege daca astazi suntem ceea ce ne doream ieri.

Uneori este bine sa intelegem ce trebuie schimbat si ce trebuie pastrat.

Pentru 2019 mi-am propus sa nu mai pierd timp langa oameni de la care nu am ce invata si nu ma motiveaza. Imi doresc sa ma las iubita, sa iubesc cat ma tine sufletul si buzele. Pentru 2019 imi doresc sa aplic tot ce am invatat in anul trecut, cand m-am lovit de realitate si am inteles ca te maturizezi atunci cand intelegi ce conteaza cu adevarat. Familia, prietenii adevarati si sanatatea.

Ce mi-am propus pentru 2019? Sa ma bucur de viata, sa zambesc mai des, sa iubesc si sa nu mai pun la suflet orice vorba rea.

Vreau sa rad mai des, sa fiu mai optimista: o voi face pentru mine si pentru cei care zilnic lupta pentru a invinge greutati mult mai grele. In 2018 am inteles ca uneori ne vaitam pentru nimicuri si nu vedem cat suntem de norocosi. Ne ascundem dupa mofturi si uneori trebuie sa pierdem ceva pentru a intelege cat am avut. Uneori suntem prea superficiali si greu de multumit, parca alergam un maraton al lucrurilor obtinute. Nu ne mai intereseaza valorile, parca am uitat sa ne emotionam si credem ca altii sunt obligati sa ne asculte.

Mi-am propus sa nu mai pun la suflet orice si sa pastrez in jurul meu doar oameni care cred in mine. Traim intr-o lume in care daca ai propria activitate tocmai cei pe care te bazezi, dispar. Astazi de poti baza pe un necunoscut in timp ce omul pe care il considerai prieten ignora tot ceea ce faci sau nu-ti spune o vorba buna. Am inteles ca uneori ma axez pe parerile negative si consider feedback-ul pozitiv ca fiind ceva normal. Cat de gresit! Imi doresc sa ma bucur pentru ce-i frumos si sa invat din criticile constructive. Sa las ca munca si proiectele mele sa devina urma pe care o voi desena pe aceasta lume.

Cel mai important, pentru 2019 imi doresc sa raman om,  sa nu uit de unde am plecat si sa pastrez in suflet ambitia pentru a realiza tot ceea ce-mi doresc.